FORGATTYÚSRÉSZ FELÚJÍTÁS

Képviselt márkáink

Siemens VDO logo
Bosch logo
Delphi logo
Szervízelés - forgattyús

A motorblokk, a dugattyúk és a főtengely jelentik a motor szívét. Gépparkunk és felkészült kollégáink szakértelme a 30 éves gyakorlattal párosulva biztosítja, hogy a motor legfontosabb alkatrésze a legnagyobb figyelmet, precizitást kapja.

Cégünk vállalja a motorblokkok síkba marását, vonalfúrását, újrahüvelyezését vagy hengerfúrását, hónolását. Természetesen a honolás minőségét érdességmérővel ellenőrizzük, ezzel biztosítva az optimális olajzást.

A fentiek mellett természetesen vállaljuk a főtengelyek köszörülését és mágnesen repedésvizsgálálatát is: századpontosan a megfelelő túlméretre köszörülve, a megfelelő csapágysorral kapja vissza ügyfelünk, miután megbizonyosodtunk róla, hogy nincsen kezdődő repedés a tengelyen.

A hajtókarok is elemi részét képezik a motornak, melyek felújítását szintén vállaljuk: újraperselyezve, az ovalitást helyreállítva adunk új életet a sérült hajtókaroknak.

A fenti munkafolyamatok elvégzése után – amennyiben ügyfelünk úgy kéri – összefűzzük a motort, a megfelelő méretű dugattyúkkal és gyűrűkkel, így egy ún. shortblockot képezve.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

INJEKTOROK, ADAGOLÓK

Szervízelés 2. kép

KOMPRESSZOROK

Szervízelés 3. kép

TURBÓFELTÖLTŐK

Szervízelés 4. kép

PERFEKT MOTORFELÚJÍTÁS KFT.
2890 Tata, Fatelep utca 6.

QR kód

Kapcsolat

2890 Tata, Fatelep utca 6.
+36 34 586 415, +36 20 958 3409, +36 20 481 1915
+36 34 383 249
iroda@perfektmotor.local
H-P 06:00-14:30

    Perfekt motorfelújítás logó

    Védjegyekre és szerzői jogokra vonatkozó megjegyzések
    A weboldalon található elnevezések, járműadatok, cikkszámok és bármilyen, az eredeti alkatrészgyártóra vonatkozó egyéb információ kizárólag beazonosítási célokat szolgál és nem jelenti azt, hogy eredeti alkatrészeket forgalmazunk.
    © Perfekt Motorfelújítás Kft. 2017