KÉPVISELT MÁRKÁK

Bosch logo

HIVATALOS BOSCH DÍZEL FELÚJÍTÓ KÖZPONT

A Bosch Diesel Center a szakma csúcsát jelenti: mind mélységében, mind pedig az új rendszerek vizsgálatában tud kell mindent, ami a Bosch dízel rendszereivel kapcsolatos. Minden dízel rendszerrel kapcsolatos probléma megoldója a Bosch Diesel Center: minden dízel ügyfél számára kompetens szervizpartner, műhelyek, üzleti partnerek (beleértve a flottákat üzemeltetőket), járműgyártók, valamint magánszemélyek számára egyaránt rendelkezésre áll. Kiemelkedően képzett specialistaként a Bosch Diesel Center-ek a legmagasabb elvárásokat is kielégítik. 
Cégünk, Bosch Diesel Centerként a legújabb Common Rail (TDCi, CTDi, JTD, CDI stb. fantázianévvel ellátott) vagy Pumpen Düsen (PDTDI) rendszereket is hibafelvételezi és javítja, felújítja, majd akár a látható változásokat egy teljesítményméréssel is igazolja.

További információk:
www.bosch.hu/products/car_equip

Nyolc kategóriában 2015-ben is a legjobb márkának választották a Boscht A német „auto motor und sport” magazin olvasói díjának szavazásán a Bosch nyolc kategóriában végzett az élen. Immár tizedik alkalommal választották meg a német „auto motor und sport” magazin olvasói a legjobb márkát az autóipari berendezések, beszállítók és szolgáltatások közül a közismert „legjobb autók” olvasói felmérés során. Az „auto motor und sport” az egyik legnagyobb példányszámú autós magazin Európában. Idén több mint 112 000 olvasó és felhasználó szavazott összesen 24 kategóriában.

Ezen a felmérésen a Bosch nyolc helyen végzett az élen, ami lenyűgöző eredmény. A Bosch kiváló minőségű termékei az alábbi kategóriákban nyerték meg a „2015 legjobb márkája” szavazást: Akkumulátorok, Fékek/fékbetétek, Szűrők, Világítástechnika, Gyújtógyertyák, Szerszámok, Ablaktörlők, Javítóműhelyek Az „Auto Zeitung” autós magazin szintén megszavaztatta olvasóit a „2015 legjobb márkái” címért. A Bosch itt az alábbi kategóriákban végzett az első helyen: Akkumulátorok, Világítástechnika, Gyújtógyertyák.

Delphi logo

DELPHI: HIVATALOS FELÚJÍTÓ PARTNER

Cégünk – a Bosch rendszerekhez hasonlóan – az angliai Delphi hivatalos szervízpartnere is a befecskendező rendszerek területén. Vállaljuk szinte minden Delphi rendszer bevizsgálását, felújítását, javítását, helyreállítva az injektorok, adagolók, üzemanyagpumpák gyári tulajdonságait.

További információk:
http://www.delphi.com

Siemens VDO logo

VDO TACHOGRÁFOK

Cégünk A SIEMENS VDO által kifejlesztett befecskendező rendszerek hivatalos javítóbázisa. Gyári technológiával és alkatrészekkel javítjuk a VDO magasnyomású szivattyúit, Piezo-vezérelt injektorait.

PERFEKT MOTORFELÚJÍTÁS KFT.
2890 Tata, Fatelep utca 6.

QR kód

CONTACT

2890 Tata, Fatelep utca 6.
+36 34 586 415, +36 20 958 3409
+36 34 383 249
iroda@perfektmotor.local
Mo-Fr 06:00-14:30

    Perfekt motorfelújítás logó

    Védjegyekre és szerzői jogokra vonatkozó megjegyzések
    A weboldalon található elnevezések, járműadatok, cikkszámok és bármilyen, az eredeti alkatrészgyártóra vonatkozó egyéb információ kizárólag beazonosítási célokat szolgál és nem jelenti azt, hogy eredeti alkatrészeket forgalmazunk.
    © Perfekt Motorfelújítás Kft. 2017