BEFECSKENDEZŐ RENDSZEREK

Képviselt márkák

Bosch logo
Delphi logo

Cégünk Magyarország egyedülálló motorfelújító vállalkozása, mely hivatalos BOSCH DIESEL SERVICE minősítést szerzett, mindamellett, hogy a DELPHI és SIEMENS VDO kiemelt felújító partnerei is vagyunk. Hivatalos felújító partnerként rendelkezésünkre áll a gyári javítási technológia, valamint elérhetőek számunkra a gyári cserealkatrészek is. Ezek összessége teszi lehetővé az adagolók és injektorok kiemelkedő minőségű felújítását, az EURO 0-tól a legmodernebb Common Rail rendszerekig. Évtizedek óta javítjuk a mezőgazdasági, teher- és építőipari gépek mechanikus valamint elektromos szabályzású (EDC) soros és forgóelosztós adagolóit, továbbá vállaljuk a legkorszerűbb haszongépjárművek Unit Injectorait, PLD- és Common Rail rendszerek felújítását gyári technológia alapján.

A teljesség igénye nélkül az alábbi, népszerű típusok felújítását vállaljuk:

 • MAN CR szivattyúk és injektorok
 • IVECO Unit Injektorok
 • VOLVO Unit Injektorok (E1 2 PIN és E3 4 PIN)
 • DAF Electronic Unit Pump és SMART Injektor
 • MERCEDES PLD rendszer

BOSCH RENDSZEREK

A legjelentősebb adagoló rendszer beszállító 1927 óta. Régebbi rendszereknél forgóelosztós-, soros- vagy VP adagoló állítja elő a magasnyomású gázolajat, ami mechanikus porlasztókon keresztül jut az égéstérbe. UPS (PLD) rendszernél minden hengerhez tartozik egy elektromosan vezérelt pumpa és mechanikus porlasztó. Unit Injektror (PD) egy egységben tartalmazza pumpa valamint befecskendező részt, így 2000 bar feletti nyomás is létrehozható. A Bosch Common Rail rendszere magasnyomású szivattyúból, közös nyomócsőből és elektromosan vezérelt mágnesszelepes vagy piezo injektorokból áll.

DELPHI RENDSZEREK

Delphi common rail rendszer főleg személy-gépjárműben (FORD, RENAULT, MERCEDES, KIA) található. EUI adagoló-porlasztó befecskendező (VOLVO, RENAULT, HYUNDAI) EUP (Electronic Unit Pump) és SMART Injektor (DAF) haszon-gépjárművekben található. A DELPHI Common Rail, EUI és EUP rendszer bevizsgálása és javítása a DELPHI és a Hartridge közös fejlesztésű próbapadján történik. Az injektorok és pumpák javítás után új illesztőkódot kapnak, melyet a jármű vezérlőegységébe kell beprogramozni.

SIEMENS VDO COMMON RAIL RENDSZEREK

A PSA konszern motorjaihoz került kifejlesztésre, majd a későbbiekben a VW konszern is alkalmazta. Nagynyomású szivattyúját gyári technológiával és alkatrészekkel teljes körűen javítjuk. Piezo vezérelt injektorok CRI-PC berendezéssel vizsgálhatók, részlegesen felújíthatók. Porlasztó fúvóka kapható, viszont elektromos hiba esetén a Piezo egység nem elérhető, ez esetben új injektorokat tudunk biztosítani.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

TELJES MOTORFELÚJÍTÁS

Szervízelés 1. kép

KOMPRESSZOROK

Szervízelés 3. kép

TURBÓFELTÖLTŐK

Szervízelés 4. kép

PERFEKT MOTORFELÚJÍTÁS KFT.
2890 Tata, Fatelep utca 6.

QR kód

Kapcsolat

2890 Tata, Fatelep utca 6.
+36 34 586 415, +36 20 958 3409, +36 20 481 1915
+36 34 383 249
iroda@perfektmotor.local
H-P 06:00-14:30

  Perfekt motorfelújítás logó

  Védjegyekre és szerzői jogokra vonatkozó megjegyzések
  A weboldalon található elnevezések, járműadatok, cikkszámok és bármilyen, az eredeti alkatrészgyártóra vonatkozó egyéb információ kizárólag beazonosítási célokat szolgál és nem jelenti azt, hogy eredeti alkatrészeket forgalmazunk.
  © Perfekt Motorfelújítás Kft. 2017