TELJES MOTORFELÚJÍTÁS

Képviselt márkáink

Siemens VDO logo
Bosch logo
Delphi logo
Motorfelújítás - robbantott ábra.

A korszerű számítógéppel vezérelt féktermünk segítségével, lehetőségünk van az elvégzett javítást ellenőrizni, biztonságot adva a megrendelő és a szolgáltató javára egyaránt, hogy a javítást szakszerűen végeztük el és a motor üzemképesen átadható

A motorfelújítás komplex folyamat. A felújítandó motort leszállítjuk telephelyünkre, ahol a megtörténik technológiai tisztítása és hibafelvételezése, akár ügyfelünk részvételével. A hengerfejeket nyomáspróbának veltjük alá, megkeresendő a repedéseket, síkba marjuk, ha szükséges. A motorblokkot szintén átvizsgáljuk, síkoljuk, hüvelyeit méretre, a blokkot vonalba fúrjuk, felújítjuk a hajtókarokat is.

A motor egyik legértékesebb alkatrészének is meghosszabbítjuk az élettartamát: mágneses repedésvizsgálattal ellenőrizzük, nincs-e kezdődő törés a főtengelyen, majd – ha az szükséges – a megfelelő méretlépcsőre köszörüljük. Az így újragyártott fődarabokat – a felújított segédberendezésekkel – az új, gyári minőségű alkatrészekkel szerelik össze szakképzett kollégáink.

Végül minden motor a computer-vezérelt fékpadon kerül letesztelésre: minden motor dokumentáltan a gyári teljesítmény-, fogyasztási- és egyéb mutatókkal rendelkezik.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK

INJEKTOROK, ADAGOLÓK

Szervízelés 2. kép

KOMPRESSZOROK

Szervízelés 3. kép

TURBÓFELTÖLTŐK

Szervízelés 4. kép

PERFEKT MOTORFELÚJÍTÁS KFT.
2890 Tata, Fatelep utca 6.

QR kód

Kapcsolat

2890 Tata, Fatelep utca 6.
+36 34 586 415, +36 20 958 3409, +36 20 481 1915
+36 34 383 249
iroda@perfektmotor.local
H-P 06:00-14:30